12 مشاوره كليدي براي تأييد سريع افزونه:
براي اينكه افزونه شما زودتر در سايت پرستاشاپ تأييد شود بايد طوري كدنويسي شود كه فهم آن راحت باشد. راهنمايي هاي زير مي تواند براي شما مفيد واقع شود:
12 مشاوره كليدي براي تأييد سريع افزونه:
براي اينكه افزونه شما زودتر در سايت پرستاشاپ تأييد شود بايد طوري كدنويسي شود كه فهم آن راحت باشد. راهنمايي هاي زير مي تواند براي شما مفيد واقع شود:
اگر از افزونه Dateabse Logging (dblog) در سایت دروپالی خود استفاده می کنید، می دانید که در صفحه جزئیات هر رویداد سایت یک IP برای نمایش آی پی کاربری که باعث ایجاد آن رویداد شده است نمایش داده می شود.
گاهی مشاهده می کنم که ربات ها با اسامی مختلف می خواهند وارد سایت شوند و یا یک کاربر کارهای مشکوک در سایت انجام می دهد. اولین کاری که انجام می دهم این است که آی پی مورد نظر که در صفحه رویداد با عنوان HOST ذکر شده است را با ابزارهای تشخیص آی پی بررسی میکنم تا اگر لازم باشد آن آی پی را مسدود کنم.
دروپال 6 اجازه نمیدهد در فایل تم خود از هوک استفاده کنید. لذا برای ویرایش بخش لینکهای زیر محتوا لازم است یک ماژول جدید ایجاد کنید.
برای ایجاد یک لینک جدید در بخش لینکها، از دستور کلی ()hook_link ، و برای ویرایش یک لینک از دستور کلی ()hook_link_alter استفاده میشود.
مثال ایجاد لینک جدید:
براي تبديل يک عددانگليسي به فارسي توابع مختلفي يافت ميشود. يکي از اين توابع را در زير ميبينيد. در اين تابع که براي اعداد با اعشار و با علامت هزارگان نيز ميتوان استفاده نمود در يک حلقه که به تعداد رقمهاي عدد تکرار ميشود به جاي هر عدد انگليسي معادل آن را از کاراکتر فارسي انتخاب و يک متغير جديد ايجاد کرده و به جاي آن عدد اصلي جايگزين ميکند.
نمايش ساعت در سايتها هر چند کار اضافه اي است (چون در دسکتاپ رايانه يا نوار وظيفه حتماً ساعت وجود دارد) اما گاهي به زيبايي سايت ميافزايد. براي نمايش ساعت دو راهکار وجود دارد. يکي استفاده از ساعت سيستم کاربر و يکي استفاده از ساعت سرور يا يک منبع ديگر.
کد زير يک کد ساده به زبان JQuery براي نمايش ساعت در بخشي از صفحه نمايش است.
ملزومات:
- فراخواني فايل کتابخانه JQuery مانند:
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
- ايجاد يک عنصر Html با شناسه clock، مانند:
در اين بخش مثالهاي کاربردي از زبان JQuery که براي طراحان سايت مفيد است ارائه ميشود.
يکي از مسائل مهم در امر در امر مديريت سايت اين است که بدانيد کاربران چه کارهايي در سايت انجام ميدهند و يا از چه صقحاتي بازديد مي کنند. منظورم تمام بازديدکنندگان نيست. بلکه اموري که در سايت شما اتفاق ميافتد و ممکن است نشانه هک شدن سايت يا اعمال خلاف ضابطه از سوي يک کاربر باشد. در دروپال دستور watchdog مسئول اين کار امنيتي است. هر ماژولي ميتواند با اين دستور يک رويداد را در جدولي با نام watchdog در ديتابيس دروپال ايجاد کند.
در رويدادهايي که در دروپال رخ ميدهد، گاهي به صورت سيستمي و با دستور drupal_set_message پيامي براي نمايش به کاربر تنظيم ميشود. ممکن است در موقعيتي بخواهيد پيامهايي که تا به حال براي کاربر ثبت شده را بخوانيد. مثلاً ميخواهيد در بخشي از صفحه نمايش دهيد. اين پيامهاي در جلسه يا SESSION کاربر ثبت شده است. بنابراين اين دستور پيامهاي جلسه کاربر را فراخواني میکند.
ساختار کلي: که شکل کلي آن عبارت است از:
دروپال به عنوان يک سيستم مديريت محتواي قدرتمند، انعطاف پذير و با هزاران ماژول يا افزونهاي که دارد، امروزه ميزبان سايتهاي متعددي است. برخي اعتقاد دارند که سايت بايد از ريشه نوشته شود. اما اين مطلب به طور کلي درست نيست. سايتي که از ريشه توسط يک يا چند نفر طراحي و پيادهسازي شود، اگر بخواهد به توانمندي سيستم مديريت محتواي دروپال بشود، قطعاً بيش از 50 ميليون تومان هزينه را دربرخواهد داشت.
بسيار اتفاق ميافتد که شما بخواهيد در شرايطي خاص و معمولاً پس از اتفاق افتادن يک رويداد، پيامي را تنها يکبار به کاربر سايت نمايش دهيد. رويدادهايي همچون: ثبتنام، ارسال يک فرم، بروز خطا و ...
در سيستم مديريت محتواي دروپال يک دستور براي اين کار وجود دارد که در هر ماژول يا صفحات قالبي که به زبان phpهستند ميتوان از آن استفاده کرد.
ساختار کلي: که شکل کلي آن عبارت است از:
drupal_set_message($message = NULL, $type = 'status', $repeat = TRUE);